Kwaliteitsmanagement

VYBO Electric België

Kwaliteitsmanagement

VYBO Electric is een modern hightech energiebesparend bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit, milieu, veiligheid en precisie en efficiëntie van arbeid en energie in de productie. Daarom beschikt het over talrijke certificaten en kwaliteitscontrolesystemen. Onze prioriteit is kwaliteitscontrole.

VYBO Electric certificaten

ISO 9001

ISO 9001-standaard Kwaliteitsmanagementsysteem is ’s werelds populairste standaard voor kwaliteitsverbetering

ISO 14001

Het doel van ISO 14001-milieumanagementsystemen is het voorkomen en plannen om de milieu-impact van activiteiten, producten en diensten op de organisatie te verminderen.

ISO 45001

De ISO 45001-norm (Occupational Health and Safety Management Systems) is een nieuwe norm en de eerste internationale norm die eisen specificeert voor managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk

ISO 50001

Energiebeheersystemen. Energie-efficiëntie helpt bedrijven geld te besparen, hulpbronnen te behouden en klimaatverandering te voorkomen. ISO 50001 moedigt organisaties in alle sectoren aan om energie efficiënter te gebruiken door een energiemanagementsysteem te ontwikkelen.

VYBO Electric ® 

VYBO Electric heeft een geregistreerd handelsmerk voor zijn merk, aangezien het bedrijf wereldwijd aandrijvingen levert en een van de prestigieuze Europese merken is.

Winkelwagen